EcoMoto 930×122

călinești

UPDATE: SOȚUL FEMEII UCISE, ARESTAT

UPDATE 5 (5 OCTOMBRIE, ORA 22:30): Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

UPDATE 4: (5 OCTOMBRIE, ORA 18:30): Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș a înaintat dosarul Tribunalului Argeș cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv. Decizia Tribunalului va fi comunicată în această seară.

UPDATE 3: Soțul femeii ucise, pus în libertate. Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș a luat această hotărâre, constatând că nu ar exista probe directe împotriva lui, care să-l incrimineze ca fiind autorul. 

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

UPDATE 2: Soțul victimei, reținut pentru omor. Soțul victimei, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut de Poliție pentru 24 de ore, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie. Individul și-ar fi ucis soția din gelozie. 

UPDATE 1: Crimă în Argeș. Ancheta a fost preluată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Se fac cercetări pentru infracțiunea de omor, precizează Poliția Județeană.

O femeie în vârstă de 29 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din comuna argeșeană Călinești.

Femeia a fost găsită fără suflare de mama ei. Îngrijorată că fiica sa nu îi mai răspundea de ieri la telefon, a mers astăzi la ea acasă și a găsit-o decedată.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș, femeia era înjunghiată. În urma anchetei care a fost declanșată, polițiștii vor stabili dacă este crimă sau sinucidere. Cert este că femeia avea leziuni în zona abdomenului, informează Poliția.

Femeia era căsătorită, însă se afla în proces de divorț. Avea doi copii, un băiat și o fată. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3