New Profesional Consult 930 x 122

furt calificat

UPDATE: SPARGERI ÎN SERIE ÎN PITEȘTI. AUTORUL, ARESTAT

UPDATE: Spargeri în serie în Pitești. Autorul, arestat. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reținut un tânăr de 22 de ani, din Ludești, județul Dâmbovița, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Bărbatul este bănuit că, în cursul lunii iulie a anului trecut, ar fi pătruns prin efracție în cinci locuințe și în sediul unei societăți comerciale din Pitești, de unde ar fi furat bunuri în valoare de circa 20.000 de lei.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Individul ar fi furat din locuințe din Centru, Găvana, Războieni și Prundu și ar fi intrat prin efracție și într-un after school din zona Tudor Vladimirescu. Pe lângă bani, ar fi furat și obiecte pe care le putea valorifica repede: bijuterii, electronice mici (telefoane, tablete, laptopuri) sau parfumuri.

Prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate, bunurile fiindu-le restituite părților vătămate.

Dâmbovițeanul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3