930X122 MAIA

politia

UPDATE: TENTATIVĂ DE OMOR ÎN RĂZBOIENI. BĂTUT CRUNT ȘI ABANDONAT ÎN SPATELE UNUI BLOC

UPDATE: Tentativă de omor în Războieni. Bătut crunt și abandonat în spatele unui bloc. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Tribunalul Argeș.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

”În dimineata zilei de 8 iulie 2019, polițiștii Secției 3 din Piteşti au fost sesizaţi că în spatele unui bloc de pe raza lor de competenţă a fost găsit un tânăr îmbrăcat sumar, care prezenta leziuni.

Din cercetări s-a stabilit că persoana vătămată are de 23 de ani și este din Pitești, fiind identificat şi bărbatul bănuit de săvârşirea agresiunii, de 28 de ani, din acelaşi municipiu.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

În urma cercetărilor, încadrarea faptei a fost stabilită ca tentativă de omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reţinerea penru 24 de ore a celui în cauză, Alexandru Robert M.”, informează Poliția Argeș. Victima se numește Ionuț Cătălin Pandelea. Conflictul dintre cei doi ar fi fost unul spontan, din cauza consumului de băuturi alcoolice. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA