NOR CURIER 930X122

căteasca

UPDATE: TRAGEDIE ÎN ARGEȘ. UN COPIL A MURIT

UPDATE (ORA 19): ”Copilul a fost declarat decedat la Spitalul de Pediatrie. Polițiștii vor desfășura cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”.

Citiți și: Accident deosebit de grav! O mașină s-a răsturnat

UPDATE (ORA 17:40): Copilul este transportat în aceste momente la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Manevrele de resuscitare sunt în curs, conform ISU Argeș.

UPDATE (ORA 17:30): La această oră, potrivit Poliției Județene, copilului încă i se fac manevre de resuscitare. Cei care au început manevrele au fost polițistii, ajunși la fața locului înaintea echipajelor medicale.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Băiețelul era la scăldat împreună cu alți câțiva copii, toți de etnie romă. Nu erau supravegheați de niciun adult, mai multe rude aflându-se pe câmp, cu animalele, în apropiere de lacul în care copilul s-a înecat. Autoritățile au fost sesizate de unchiul copilului, care l-a și scos din lac pe micuț.

Un băiețel în vârstă de 4 ani este în stare de inconștiență după ce s-a înecat într-un lac din satul Gruiu al comunei argeșene Căteasca.

La fața locului s-au deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, dar și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, care a fost chemat în sprijin.

Informația ne este furnizată de Poliția Argeș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Momentan, nu se cunosc circumstanțele producerii incidentului. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90