930 x122 grota rece

băbana

UPDATE: TRAGEDIE ÎN BĂBANA

UPDATE: Tragedie în Băbana. Poliția precizează că, cel mai probabil, este vorba de un accident. Femeia obișnuia să ia apă din lac pentru uz casnic. Locuia singură, cele două fiice ale sale fiind stabilite în municipiul Pitești. Aseară ar fi fost ultima dată când una dintre fiice a vorbit cu ea. Pentru că astăzi mama sa nu i-a mai răspuns la telefon, piteșteanca a rugat o vecină să o caute pe bătrână. A găsit-o înecată. 

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În urmă cu puțin timp, o femeie a fost găsită decedată, după ce s-ar fi înecat în lacul din curtea casei sale. Potrivit primelor informații, femeia ar fi avut 76 de ani. S-a întâmplat în satul Groși al cumunei argeșene Băbana.

Sesizarea pe adresa autorităților a fost făcută de o vecină a femeii.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Pompierii intervin la această oră pentru a scoate din apă trupul victimei. Poliția urmează să stabilească în ce condiții s-a produs tragedia și când a survenit decesul. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90