EcoMoto 930×122

incident

UPDATE: TRAGEDIE ÎN ZONA MĂNĂSTIRII CETĂȚUIA

UPDATE: Tragedie în zona mănăstirii Cetățuia. Poliția Argeș informează că femeia a decedat. Era din județul Buzău.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

La fața locului ”se va deplasa echipa operativă din Poliția Câmpulung, care va face cercetări pentru stabilirea concretă a tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.”, transmite sursa citată. Femeia făcea parte dintr-un grup care se îndrepta către mănăstire.

În urmă cu puțin timp, o femeie în vârstă de 50 de ani, supraponderală, a căzut aproximativ 100 de metri în gol de pe poteca de acces către mănăstirea Cetățuia (foto) din comuna argeșeană Cetățeni.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Este posibil ca femeia să fi decedat, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. La fața locului vor ajunge un echipaj de urgență de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung și salvamontiști. Vom reveni cu amănunte.

Mănăstirea Cetățuia se află la circa 22 de kilometri distanță de municipiul Câmpulung Muscel, la o altitudine de aproximativ 880 de metri. Accesul este anevoios, pe o potecă îngustă. (Sursă foto: realitateaargeșeană.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90