New Profesional Consult 930 x 122

talharie

UPDATE/VIDEO: UN TÂNĂR ȘI-A TÂLHĂRIT VECINUL ÎN VÂRSTĂ DE 70 DE ANI. VICTIMA L-A ACUZAT ȘI DE VIOL

UPDATE: Tânărul a fost arestat preventiv pentru tâlhărie.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

În ziua de 18 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și viol şi au reţinut un tânăr de 20 de ani, din Moşoaia.

„Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii decembrie a.c., tânărul ar fi pătruns fără drept în locuința unui vecin, și profitând de vârsta înaintată (70 e ani) și starea sa de sănătate, ar fi sustras prin ameninţări şi acte de violenţă, în două rânduri, câte 250 de lei.
În ziua de 18 decembrie, acesta a fost identificat de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, care au pus în executare mandatul de aducere emis anterior şi l-au condus pe tânăr la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti.

Citiți și: Atac în Pitești! Ce a pățit un tânăr pentru 50 de lei

După administrarea probatoriului, în noaptea de 18 spre 19 decembrie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”, precizează IPJ Argeș..

În cursul zilei de 19 decembrie, tânărul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventive pentru 30 de zile.

Cercetările  au fost deschise pentru două fapte, întrucât victima l-a acuzat pe tânăr și de viol. Oamenii legii spun însă că, deocamdată, nu se confirmă decât talhăria.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90