New Profesional Consult 930 x 122

mare

VACANŢĂ LA PREŢ REDUS! VEZI CU CE BANI POŢI MERGE CÂTEVA ZILE LA MARE!

Argeşenii cei care vor să meargă pe litoralul românesc pot cumpăra pachete turistice cu un preţ ce pleacă de la 518 lei de persoană, în perioada 18 – 31 august, prin programul „Zile gratuite de vacanţă 2014”.

Citiți și: Vouchere cu sute de lei de persoană, active de azi

Programul este derulat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia de Promovare Litoral-Delta Dunării (ALDD).

Costurile pachetelor turistice pornesc de la 518 lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de două stele din staţiunea Venus, de la 822 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru cinci nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de trei stele din Eforie Nord şi de la 975 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia.

Citiți și: Când intră elevii în vacanța de toamnă

Pachetele „Zile gratuite de vacanţă 2014” se găsesc în ofertele majorităţii agenţiilor de turism membre ANAT din Argeş, peste 70 de hoteluri luând parte la acest program.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90