930×122 CAPRA 5

Arges

Val de incendii noaptea trecută, în Argeș!

Val de incendii noaptea trecută, în Argeș.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Pe timpul nopții, pompierii au mai fost solicitați să intervină la alte două incendii, după incendiul produs în comuna Lerești, în urma căruia un bărbat de 82 de ani a murit carbonizat. Subiectul pe larg, AICI – Argeș. Tragedie în această seară! Om ars de viu!

ISU Argeș transmite:

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

La ora 02:51, pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni au intervenit în localitatea Leordeni cu două autospecialele pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă.

 

Flăcările s-au manifestat la construcția de aproximativ 100 mp, fiind afectate și bunurile din interior.

Paramedicii SMURD au monitorizat la fața locului două persoane care prezentau atac de panică, iar ulterior nu au avut nevoie de transport la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum defect.

 

La ora 04:02, un alt incendiu a izbucnit la o locuință în comuna Godeni.

La fața locului a intervenit un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung, cu o autospecială pentru stingerea incendiilor.

Incendiu s-a produs la nivelul unui coș de fum. Flăcările s-au manifestat doar pe interiorul coșului de fum și a fost lichidat fără probleme.”, precizează ISU Argeș.

Sursă foto/ video: ISU Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90