930 x122 grota rece

daniel iordachioaie

VEDETĂ DIN ARGEŞ, DOSAR PENAL

Vedetă din Argeş, dosar penal. Cunoscutul interpret de muzică ușoară Daniel Iordăchioaie, originar din judeţul Argeş – oraşul Ştefăneşti, a fost depistat de polițiști la un control de rutină în municipiul Târgoviște conducând o mașină deși are permisul auto suspendat, potrivit Realitatea de Dâmboviţa.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Cântăreţul a fost condus la sediul Poliţiei din Târgoviște, acolo unde i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Realitatea de Dâmbovița scrie că este pentru a doua oară când Daniel Iordăchioaie comite acest tip de infracțiune.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte au depistat pe strada Arsenalului din localitate un bărbat de 50 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism deşi avea suspendat dreptul de a şofa. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa”, conform sursei citate. (Foto 1: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90