SMART KIDS 930X122

angajati

Veste bună pentru sute de mii de români. Salariul vine mai devreme!

Mai mulți români vor primi salariul mai devreme în luna aprilie. Este vorba despre profesori, alți angajații din Ministerul Educației, dar și românii care lucrează în anumite instituții ale statului.

Citiți și: Interzis pentru toți angajatorii! Nu le pot face asta salariaților!

Salariile aferente lunii martie 2023 pentru profesori și alți angajați subordonați Ministerului Educației vor fi plătite pe 11 aprilie, cu trei zile înainte de ziua obișnuită, potrivit edupedu.ro

În acest sens Ministerul Finanțelor a emis și un ordin. Măsura a fost luată datorită faptului că data de salariu se suprapunea cu Vinerea Mare.

Citiți și: Scutire importantă pentru acești angajați!

Potrivit ordinului și Academia Română, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), Ministerul Apărării Naționale (MApN), Ministerul Afacerilor Interne (MAI), dar și Serviciul de Protecție și Pază (SPP), respectiv Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), vor plăti salariile mai devreme.

Academia Română va face plata pe 11 aprilie pentru angajații săi, iar celelalte ministere și instituții ar urma să facă plățile pe 12 aprilie.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA