930×122 CAPRA 5

elevi

Veste de coșmar pentru elevi!

Este cea mai rea veste pentru elevii din România! Scutirile medicale pe sub mână, semnate eventual de colegul de bancă vor fi inutile.

Citiți și: O învățătoare și-a băgat elevii în spital! Copii cu ochi roșii și arsuri!

Aceștia nu se vor mai putea ascunde în spatele unor probleme medicale pentru a chiuli, deoarece cabinetele din școli și grădinițe vor avea acces la bazele de date ale medicilor de familie.

Proiectul va fi pus în aplicare, în premieră pentru țara noastră, în Timișoara, unde primăria va digitaliza serviciile de medicină școlară.

Citiți și: Anunț important privind naveta elevilor!

Concret, medicul de familie și medicul de la cabinetul școlar vor construi împreună dosarul medical al fiecărui pacient. Peste 40.000 de mii de copii din școlile și grădinițele din Timișoara vor avea parte de servicii medicale mai bune, datorită acestui soft unic la nivel de țară.

23 de medici școlari, care deservesc 98 de grădinițe, școli și licee, vor avea acces la acest soft, notează observatornews.ro.

De asemenea, proiectul include și instruirea cadrelor medicale din unitățile de învățământ, gestionarea bazei de date, integrarea platformei la nivel de istoric medical, cu medici specialiști și medicii de familie, integrarea unei aplicații de mobil pentru acces la fișa generată de interacțiunea dintre medici și pacienți din cabinetele de medicină școlară.

Foto descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90