New Profesional Consult 930 x 122

elevi

Veste de coșmar pentru elevi!

Este cea mai rea veste pentru elevii din România! Scutirile medicale pe sub mână, semnate eventual de colegul de bancă vor fi inutile.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Aceștia nu se vor mai putea ascunde în spatele unor probleme medicale pentru a chiuli, deoarece cabinetele din școli și grădinițe vor avea acces la bazele de date ale medicilor de familie.

Proiectul va fi pus în aplicare, în premieră pentru țara noastră, în Timișoara, unde primăria va digitaliza serviciile de medicină școlară.

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

Concret, medicul de familie și medicul de la cabinetul școlar vor construi împreună dosarul medical al fiecărui pacient. Peste 40.000 de mii de copii din școlile și grădinițele din Timișoara vor avea parte de servicii medicale mai bune, datorită acestui soft unic la nivel de țară.

23 de medici școlari, care deservesc 98 de grădinițe, școli și licee, vor avea acces la acest soft, notează observatornews.ro.

De asemenea, proiectul include și instruirea cadrelor medicale din unitățile de învățământ, gestionarea bazei de date, integrarea platformei la nivel de istoric medical, cu medici specialiști și medicii de familie, integrarea unei aplicații de mobil pentru acces la fișa generată de interacțiunea dintre medici și pacienți din cabinetele de medicină școlară.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90