Donaris 930 x 122

burse elevi

Veste excelentă! Se dau noi burse pentru elevii din România

Veste excelentă pentru elevii din România. Statul le oferă noi burse de merit.

Citiți și: Bani pentru acești elevi! Termen limită de înscriere

Cei care vor putea beneficia de aceste recompense în bani sunt elevii de gimnaziu și liceu care obțin performanțe remarcabile în anumite competiții sportive.

Ministerul Educației și Agenția Națională pentru Sport au aprobat lista campionatelor naționale, organizate de federațiile sportive naționale în sporturi olimpice, pentru care se vor acorda burse de merit elevilor de gimnaziu și liceu în anul școlar 2024 – 2025.

Citiți și: Lasconi, contra măririi burselor elevilor: „Nu ne permitem!”

Conform Legii învățământului preuniversitar nr. 198/2023, elevii de gimnaziu și liceu care câștigă medalii de aur la campionatele naționale vor primi burse de merit.

Aceste burse vor fi finanțate de Ministerul Educației.

Veste excelentă! Se dau noi burse pentru elevii din România

„Sute de elevi participă în fiecare an la campionatele naționale de baschet, atletism, canotaj, scrimă, tenis și alte sporturi olimpice. Acești elevi sunt un model de perseverență, devotament și curaj pentru colegii lor.

E important să le recunoaștem rezultatele și să-i susținem în drumul lor spre performanță!

Estimăm că aproximativ 30.000 de elevi vor beneficia de burse de merit anul viitor școlar pentru performanțele lor sportive! Succes, dragi elevi, și felicitări pentru munca voastră de zi cu zi!”, a declarat Ligia Deca, Ministrul Educației.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90