NOR CURIER 930X122

arie

VESTE MARE DESPRE PĂDUREA TRIVALE

Veste mare despre pădurea Trivale din Piteşti. Subprefectul judeţului Argeş, Emilian Dragnea, a anunţat astăzi că proiectul de hotărâre de Guvern pentru declararea pădurii Trivale drept arie naturală protejată a primit aviz favorabil de la toate ministerele implicate în legiferarea demersului.

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

„Proiectul de hotărare de Guvern a trecut de circuitul de avizare la celelalte ministere, iar pe data de 8 septembrie 2016 acesta a fost postat pentru consultare publică pe site-ul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. Termenul de 10 zile de consultare publica a expirat, așa că așteptăm ca proiectul și nota de fundamentare să fie prezentate pentru aprobare în ședința de Guvern.”, precizează subprefectul.

Amintim că de ani de zile autoritățile județene încearcă declararea pădurii Trivale (foto) din Pitești drept arie naturală protejată. Inițiativa a fost reluată de actualul prefect de Argeș, Cristian Soare. Detalii, AICI. Dacă proiectul va fi aprobat de Guvern, în pădurea Trivale tăierile de arbori vor fi complet interzise.

Citiți și: De Revelion în pădurea Trivale se întâmplă ceva!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3