NOR CURIER 930X122

drum expres

Veste mare privind drumul expres Pitești – Craiova!

Veste mare privind drumul expres Pitești – Craiova!

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Ministrul Grindeanu a dat asigurări că anul viitor se va putea circula de la Craiova la Constanța ,,pe autostradă”.

,,Ideea este ca la anul, de la Craiova până la Constanța (n.r. incluzând Drumul Expres Pitești – Craiova), cel puțin pe această variantă sudică (n.r. via Autostrada A 0) să se poată circula pe Autostradă” a spus ministrul Grindeanu.

Citiți și: Veste incredibilă pentru șoferii din România! Un nou Drum Expres!

În decembrie 2022, CNAIR a reziliat contractul cu Tirrena Scavi pentru Lotul 1 al Drumului Expres Pitești – Craiova, iar Ozaltin, noul constructor are 18 luni termen pentru finalizarea lucrărilor Craiova-Robănești (3 luni organizare șantier și 15 execuție) pentru șantierul care se reia de la aproape 60 % execuție.

Apoi, UMB a contractat alte numeroase lucrări (270 doar pe Autostrada Moldovei/A 1 Lugoj-Deva, Centura Timișoara,) și are peste 450 de kilometri de Drum Expres și Autostradă în execuție, fiind cel puțin la capacitatea maximă dacă nu cumva peste limită, deci în cel mai bun caz va termina cele mai multe lucrări la termen și nu înainte, cum ne-a tot obișnuit.

Lotul 4 Colonești-Oarja A 1 este la 25 % execuție și nu este garantat pentru finalizare în aproximativ un an cu tot cu legătura la A 1.

Detalii, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Tinca Valentin spune:

    Tronsonul 4
    O porțiune a acestui drum ,intersectează rețeaua de înaltă tensiune in zona Podu Broșteni – chiar nu se putea găsi alt traseu ,astfel încât să nu fie nevoie de schimbarea unor stâlpi de înaltă tensiune ? Se putea găsi soluții spre sud ( langa Costești ),pt a scurta acest drum și a face legătura cu acest oraș .
    O mare discuție ar fi și cea legată de banzile de descărcare – una in Albota – camp deschis ,pare Ok , însă cea de-a doua se poate realiza f ușor , de asemenea camp deschis ,între Lunca Corbului și Cerbu, nicidecum in localitate , ceea ce ar însemna o distrugere a ecosistemului prin defrișare păduri și livezi , și f multe proprietăți afectate .

  • Ursu spune:

    Mirama-și!!!!

  • Eu romnu spune:

    cine îl crede pe grindeanu… să zic doar atât…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90