930 x122 grota rece

pensii

Veste mare privind pensiile și salariile!

Veste mare privind pensiile și salariile!

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Marius Budăi, ministrul Muncii, a anunțat că pensionarii au primit deja pensiile pe card, urmând ca cel târziu în 11 aprilie să fie plătite cele prin Poșta Română.

Ministrul a mai spus într-o intervenție TV și că  voucherele de alimente vor fi distribuite până pe 13 aprilie pentru ca beneficiarii să le poată folosi la cumpărăturile de Paște.

Citiți și: Veste teribilă pentru pensionari! Întârzie plățile

Și indemnizațiile de șomaj vor fi plătite cu o săptămână mai devreme, prin Poșta Română.

De asemenea, și salariile bugetarilor vor fi achitate mai devreme cu câteva zile, prin ordin al ministrului de Finanțe.

Detalii, AICI – Pensiile și salariile din sistemul public se vor încasa cel târziu pe 13. Sărbătorile de Paști vor fi mai liniștite

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Rusu Gabriel spune:

    În județul Botoșani,Com. Stăuceni ,când se dau pensiile și alocațiile

  • Rusu spune:

    Nu se dau pensiile și alocatii ,se spune că că cei din Botoșani nu-i dau bani!

  • Ana spune:

    Ce sa spun încearcă ministrul cel mai umil personaj din guvern, mincinosul care ne dc cu vb….. Parca zicea ca s-au digitalizat 3500 de dosare și acum ne duce cu vb ca o sa fie gata narea recalculare în 2025?Să-ți fie rușine îți bați joc de noi pensionarii! Spui ca ai dat pensiile cu câteva zile mai devreme, le-ai dat din sacul tău imbuibatule, las și lingau! Oi pensionarii de mult nu te mai respectam și nici nu te mai credem!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3