Donaris 930 x 122

drum expres

Veste pentru şoferi: tronson de 40 Km de pe drumul Piteşti – Craiova, aproape gata

O treime din drumul expres ce leagă Piteşti de Craiova ar putea fi dată în folosinţă până la sfârşitul acestui an, este vestea anunţată la această oră de reporterii DIGI24 care au mers pe şantierul de pe Tronsonul 2, unde se desfăşoară lucrările.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Tronsonul 2 al drumului expres Piteşti – Craiova are o lungime de 40 km, practic o treime din distanţa între localităţi (121 km). Potrivit informaţiilor de la CNAIR, lucrările sunt realizate în proporţie de 80%. Sectorul la care se face referire tranzitează Balş şi Slatina.

În aceste zile, se lucrează accelerat, mobilizarea fiind una impresionantă: 1400 de lucrători şi 700 de utiliaje sunt active pe şantier.

Citiți și: Veste incredibilă pentru șoferii din România! Un nou Drum Expres!

VIDEO OFICIAL LUCRĂRI PITEŞTI – CRAIOVA

 

Cel mai important element din proiect este un pod care trece peste râul Olt şi are o lungime de aproximativ 2 km. În total, sunt patru tronsoane de lucru pe drumul expres Piteşti – Craiova.

Vestea proastă este că lucrările pe tronsoanele 1,3 şi 4 sunt în întârziere.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Nu au cum sa fie în întârziere celelalte tronsoane, verificați termenele de dare în folosință înainte sa scrieți aiurea!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90