930 x122 grota rece

dinamo

Vestea care schimbă tot despre FC Argeș! Ce se întâmplă de fapt!

Vestea care schimbă tot despre FC Argeș! Ce se întâmplă de fapt!

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

FC Argeș are șanse mari să rămână în Liga 1.

Clubul a cerut în mod oficial ca lui Dinamo să îi fie retrasă licența pentru Liga 1, urmare, printre altele, a datoriilor pe care le are echipa din Ștefan cel Mare.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Motivele, pe larg, AICI.

Iată care sunt cerințele FC Argeș adresate către Federația Română de Fotbal:

„1. să solicitați de îndată, în maximul 24 de ore de la primirea prezentei, Comisiei de licențiere retragerea licenței de Liga 1 Echipei Dinamo 1948 SA, în insolvență, pentru neîndeplinirea condițiilor de licențiere, având în vedere efectele pe care le produce atribuirea licenței de participare în Liga 1 către o echipă care nu îndeplinește condițiile de acordare;

Vestea care schimbă tot despre FC Argeș! Ce se întâmplă de fapt!

2. să solicitati introducerea în cauză a Clubului nostru, ca parte interesată, și procedati informarea Clubului cu privire la statusul cererii noastre, respectiv a retragerii licenței de Liga 1 primită de către Echipa Dinamo 1948 SA în opinia noastră fără respectarea Regulamentului, astfel încât să putem să ne exercităm toate posibilitățiile pentru apărarea drepturilor noastre.”

Echipa din Trivale a solicitat un răspuns în 24 de ore

În caz contrat, FC Argeș intenționează să meargă până în pânzele albe pentru un loc în Liga 1.

„În măsura în care nu veți da curs solicitărilor noastre, ne rezervam dreptul de a acționa împotriva Managerului de licențiere precum și a oricărei persoane responsabile, în toate modalitățile permise de lege, inclusiv pe cale penală pentru atragerea răspunderii persoanelor
vinovate și pentru recuperarea prejudiciilor produse Clubului nostru”, se mai arată în solicitarea trimisă către FRF.

Și, potrivit informațiilor ePitești, clubul din Trivale are șanse foarte mari ca Tribunalul de Arbitraj de Sportiv (Lausanne, Elveția) să îi dea dreptate.

Ceea ce înseamnă că, indiferent de rezultatul meciului de mâine, 3 iunie, dintre Dinamo și FC Argeș, echipa piteșteană va rămâne în Superligă.

FC Argeș a pierdut în fața Dinamo cu scorul de 6 la 1 meciul tur al barajului de menținere/promovare.

Manșa retur a barajului pentru menținere/promovare în Liga I se va disputa sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21.00. Meciu se va dispura pe stadionul Orășenesc din Mioveni.

Sursă foto: prosport.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Mihai spune:

    Nu înțelegi ca ați distrus echipa cu niște jucatori de Liga3 care dădeau jumătate din salarii retur ca sa-l pârlească pe fraierul de Tudose care a început sa apăra și el pe laTv. Vrei sa fii cunoscut plătești domn Tudose. Te-au ars băieții ca pe fraier. Stanciu a fost trimis cu Dedicație acolo e un sifon și un securist infiltrat acolo dar tu dormi pe tine

  • Ionut spune:

    Tudose se vedea și el mare Patron de club. L-au ars băieții deștepți la contracte. Cum sa plătești jucătorii aia din Liga3 cu 10000€ pe luna,normal ca o parte se întorc. Stanciu este un sifon trimis între ei dar domnul Tudose doarme in ghete. Oameni care au făcut bani din greșeală sau conjunctura. iar Primarul un disperat după bani

  • Anonim spune:

    Nu va mai lasati amagiti de aceasta fumigena, este doar initiativa lui Stanciu, o initiativa ca sa mai apara el in lumina reflectoarelor la televizor si nu are niciun sorti de izbanda. Adevarul este ca de cand a venit acest Stanciu la FC Arges toate lucrurile au mers dezastruos, nu stiu cine l-a adus si de ce, ce l-a recomandat pentru a face parte din conducerea acestui club. A venit vremea sa ne impacam cu ideea ca suntem in liga a doua si sa incepem sa facem curatenie la club, afara cu mercenarii gen Stanciu, sa aducem oameni competenti, daca se poate dintre cei mai batrani care au legaturi adevarate cu acest club. Orice suporter adevarat al lui FC Arges v-ar putea da exemple de astfel de oameni, eu n-o fac ca sa nu se creada ca am vreun interes.

  • Tanase spune:

    Daca Argesul solicita ca lui Dinamo sa-i fie retrasa licenta sportiva pe motive financiare, atunci si suporterii ar trebui sa solicite retragerea licentei sportive a Argesului pe motive sportive in sensul ca n-au nicio treaba. O echipa urata care nu are ce cauta in liga I.

  • Eu spune:

    Chiar nu va e rușine?? Cu echipa asta vreți să rămâneți în liga1?! Sunteți de râs (sau de plâns) și voi vreți să le furați munca celor de la Dinamo!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3