930×122 CAPRA 5

cardul de energie

Vești bune pentru clienții Hidroelectrica. Este vorba despre plata facturilor întârziate

Clienții Hidroelectrica nu au putut să-și plătească facturile întârziate folosind cardul de energie. Mulți români s-au plâns că Poșta Română a refuzat acest lucru, deoarece consumul de pe facturi era din vara sau toamna anului trecut.

Citiți și: Cel mai mare producător de energie din România, schimbare importantă!

În acest caz, Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene din România, a anunţat că se dorește modificarea legii, pentru a permite și aceste plăți cu cardul de energie, potrivit digi24.ro.

Ministrul a mai afirmat că situația de la Hidroelectrica i-a pus în dificultate.

Citiți și: Factură după factură pentru clienții Hidroelectrica

Nu ne-am așteptat să avem astfel de situații. Nu am putut să cred că vom avea furnizori care emit facturi pentru o perioadă de consum aferentă anului 2022. Știam și am crezut că se întâmplă cu luna octombrie 2022, dar se pare că există perioade de consum și mai vechi.”, a declarat Marcel Boloș pentru digi24.ro.

Modificarea ordonanței care reglementează întreg mecanismul cardului ar putea fi aprobată în guvern chiar săptămâna viitoare, astfel încât clienții Hidroelectrica să-și poată plăti datoriile de anul trecut.

Reamintim că, Hidroelectrica nu a emis facturi timp de 6 luni, ceea ce a dus la mari nemulțumiri în rândul clienților. Începând cu luna martie, compania a început să emită facturile întârziate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90