New Profesional Consult 930 x 122

Crestere pensii

Vești bune pentru români! Vor primi bani în plus

Vești bune pentru români! Vor primi bani în plus

Citiți și: Veste uriașă despre pensii înainte de Paști!

Coaliția de guvernare a discutat despre ajutorul financiar care urmează să fie acordat într-o singură tranșă pensionarilor cu venituri cuprinse între 1000 și 1500 de lei, exact așa cum s-a întâmplat și anul acesta, atunci când s-a acordat acel ajutor de 700 de lei, anunță România Tv.

De asemenea, se mai ia în calcul ca voucherele de 50 de lei, ce se acordă o dată la două luni, să se acorde și anul următor.

Citiți și: Cine ar putea conduce Capitala? Detalii despre piteșteanul surpriză

Reamintim că premierul Nicolae Ciucă a anunțat, luni, că pensiile vor fi majorate de anul viitor, însă creșterea nu va fi mai mare de 11%.

Procentul cu care putem crește pensiile trebuie să fie acela cu care nu producem un deficit mai mare pe bugetul de pensii.

Ca atare, în acest moment, limita la care ne referim este de aproximativ 11%.

Propuneri au venit din mai multe direcții, noi suntem datori să ne păstrăm responsabilitatea și să venim cu acele propuneri care sunt sustenabile pe bugetul de stat”, a spus Nicolae Ciucă la finalul ședinței conducerii PNL.

Toate aceste măsuri presupun un impact bugetar mare și se fac simulări pentru a vedea câți bani trebuie să aloce Guvernul pentru a-i ajuta pe pensionarii cu venituri mici să facă față scumpirilor.

Foto: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90