930 x122 grota rece

deszapezire

Vești de pe Transfăgărășan. Zăpada depășește încă pe alocuri chiar și doi metri

Vești de pe Transfăgărășan. Zăpada depășește încă pe alocuri chiar și doi metri

Citiți și: Argeș. Ninge ,,de rupe” în plină primăvară!

Se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea Transfăgărășanului – DN 7C!

Drumarii continuă și acum deszăpezirea. Stratul de zăpadă depășește încă pe alocuri chiar și doi metri. Drumul ar putea fi deschis circulației până la mijlocul săptămânii viitoare.

Citiți și: Argeș. Ce se întâmplă cu o șosea majoră care străbate șase localități!

Mai avem de făcut lărgiri în zonele virajate. Mai avem de montat semnalizarea. Suntem aproape de final. Facem tot posibilul ca până la mijlocul săptămânii viitoare să deschidem drumul.”, a spus Tudor Duțu, directorul regional al DRDP Brașov.

Cristian Pistol, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anunțat marți că documentaţia necesară licitaţiei contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Transfăgărăşan a fost transmisă spre validare către Agenția Națională pentru Achiziții Publice.

Prin acest contract vrem să identificăm acele soluții tehnice care să permită circulația pe o perioadă cât mai lungă între Piscul Negru și Cabana Bâlea Cascadă.

Acest drum unic în lume va deveni mult mai accesibil și mai sigur pentru toți cei care vor să îl viziteze.

Contractul va avea o durată de maximum 12 luni, dintre care 3 luni pentru elaborarea expertizei tehnice și 9 luni pentru elaborarea Documentației de avizare a lucrărilor.

Finanțarea Contractului va fi asigurată prin Programul Transport (PT).

După validarea documentației vom putea lansa Anunțul de Participare la licitație.”, a transmis directorul CNAIR.

Sâmbătă, Cristian Pistol va fi prezent în Argeș, într-o vizită de lucru, atât pe șantierul Tronsonului 5 Pitești-Curtea de Argeș al autostrăzii Sibiu-Pitești cât și pe Transfăgărășan.

Sursă foto: Facebook CNAIR

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3