EcoMoto 930×122

auto

VEȘTI PROASTE DE LA PERMISE AUTO, ÎN ARGEȘ

În 2017, în județul Argeș au fost înmatriculate în jur de 45.000 de vehicule. Mai exact, 44.720. Informația o furnizează Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș.

Citiți și: Argeș! Un nou Serviciu de Înmatriculări și Permise Auto!

O primă veste proastă este că aproape două treimi (!) dintre vehiculele înmatriculate anul trecut în Argeș sunt second-hand.

O altă veste proastă venită de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș se referă la procentul de promovare a examenului pentru obținerea permisului auto.

Citiți și: Argeș. Un BMW a luat foc!

Procentul este sub media națională și s-a situat în 2017 la doar 36%.

Cea mai mare problemă rămâne la rezervările pentru preschimbarea permisului auto, șoferii din Argeș fiind nevoiți să aștepte luni de zile pentru a le veni rândul sau să se adreseze la serviciile similare din București sau din alte județe (subiectul pe larg, AICI). (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90