NOR CURIER 930X122

inmatriculari

E JALE! VEȘTI PROASTE DE LA PERMISE

Argeşenii care au treabă la Serviciul Înmatriculări şi Permise Auto trebuie să aștepte mult și bine. Cel puțin în cazul șoferilor care vor să își preschimbe permisul de conducere.

Citiți și: Semnal de alarmă în economia argeșeană!

Rezervările online pentru preschimbarea permiselor au ajuns până la data de 23 mai 2018. Așadar, prima zi disponibilă pentru șoferii cărora le-au expirat permisele este 24 mai 2018, conform site-ului Prefecturii Argeș.

În ceea ce privește înmatricularea definitivă a autoturismelor, sunt făcute rezervări până pe data de 19 martie 2018. La înmatricularea provizorie, în schimb, sunt locuri disponibile inclusiv mâine, 5 februarie.

Citiți și: Dacia, ce lovitură!

Ca o alternativă, anul trecut, Prefectura Argeș le recomanda șoferilor argeșeni ”să se adreseze ghișeelor deschise în București, la sediul DRPCIV de pe strada Pipera, nr. 49, acolo unde se află și centrul de producție, urmând ca titularul să primească în aceeași zi permisul reînnoit.” Și acum, șoferii pot opta pentru această variantă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3