NOR CURIER 930X122

permise

Vestea zilei despre permisele auto!

Vestea zilei despre permisele auto!

Citiți și: Argeș! Un nou Serviciu de Înmatriculări și Permise Auto!

Aproximativ trei milioane de persoane ar putea beneficia de creşterea valabilităţii permiselor de conducere din categoriile AM, Al, A2, A, B, Bl şi BE.

De la 10 ani la 15 ani.

Citiți și: Decizie importantă privind permisele de conducere!

În scopul reducerii costurilor şi a timpului alocat pentru reînnoirea permiselor.

Proiectul a fost inițiat de Guvern și adoptat marţi de Senat.

Proiectul modifică şi completează Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Acesta mai prevede creşterea siguranţei rutiere prin scăderea valabilităţii administrative a permiselor de conducer deţinute de persoane cu vârsta de 70 de ani şi peste această vârstă de la 10 ani la cinci ani.

Este vorba despre permisele eliberate pentru vehiculele din categoriile AM, Al, A2, A, B, Bl şi BE,

Vestea zilei despre permisele auto!

Potrivit unui amendament admis la proiectul de act normativ, valabilitatea administrativă a permiselor de conducere eliberate pentru toate categoriile, deţinute de persoane cu vârsta de 80 de ani şi peste această vârstă, este de doi ani.

Citește și: 188 milioane euro pentru Vidraru

O altă modificare la proiect stipulează că permisele de conducere eliberate pentru toate categoriile, anterior publicării prezentei legi, îşi păstrează valabilitatea administrativă înscrise pe acestea.

Detalii, AICI.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3