Donaris 930 x 122

inmatriculari

Argeș! Un nou Serviciu de Înmatriculări și Permise Auto!

Argeș! Un nou Serviciu de Înmatriculări și Permise Auto!

Citiți și: Semnal de alarmă în economia argeșeană!

Începând cu data de 9 aprilie 2024, locuitorii din Câmpulung și zonele înconjurătoare beneficiază de deschiderea unui punct secundar de Permise și Înmatriculări auto direct în orașul lor.

Anunțul a fost făcut astăzi de prefectul Radu Perianu.

Citiți și: Veste senzațională! Este o premieră, la Permise, în Argeș

Această inițiativă elimină necesitatea de a călători până la Pitești pentru demersurile de înmatriculare provizorie a autovehiculelor, preschimbarea permiselor de conducere și reprogramarea examenului de traseu.

Până în prezent, pentru aceste servicii, câmpulungenii erau nevoiți să facă deplasări incomode la Pitești, ceea ce adăuga timp și costuri suplimentare procesului.

Argeș! Un nou Serviciu de Înmatriculări și Permise Auto!

Toate procedurile necesare – de la preluarea documentelor și efectuarea fotografiilor, până la eliberarea documentelor provizorii și programarea la examene – se vor realiza acum local.

Fără întârzierile birocratice anterioare.

Cetățenii pot acum să plece cu documentele necesare în aceeași zi, inclusiv cu numerele provizorii pentru autovehicule, o schimbare majoră față de procedura anterioară care presupunea așteptări de zile întregi.

În plus, preschimbarea permiselor de conducere va fi finalizată pe loc, eliminând așteptările lungi pentru procesarea și livrarea documentelor noi.

Punctul de serviciu se va afla într-o locație accesibilă și cunoscută, în interiorul Mall-ului Cub Center, situat pe strada I.C.Brătianu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3