EcoMoto 930×122

Arges

CONSTANTIN_NICOLESCU_VERDICT_TRIBUNALUL_BUCURESTI

Uite ce are Argeşul în comun cu China, Estonia şi Turcia!

Agenda publică este marcată în România de vizita delegaţiei chineze condusă de premierul Li Keqiang. Argeşul are câteva proiecte care implică şi partea chineză.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Astfel, după cum a anunţat astăzi Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, săptămâna viitoare vor ajunge în judeţul nostru două delegaţii de specialişti de la institute de cercetare din China, care vor merge la Institutul Pomicol Mărăcineni pentru schimb de experienţă.

Nicolescu a precizat că în cazul în care partea chineză va investi în cele două noi reactoare nucleare de la centrala atomică de la Cernavodă, atunci şi Institutul de Cercetări Nucleare de la Mioveni va avea de câştigat, fiind direct implicat în proiect.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Pe de altă parte, Gabriela Pendiuc, directorul Şcolii Populare de Arte şi Meserii Piteşti, a anunţat tot astăzi că de vineri, 29 noiembrie, până pe 31 decembrie Muzeul Judeţean va găzdui Expoziţia Internaţională de Arte Plastice şi Decorative a școlilor populare de arte şi meserii. La eveniment vor participa, pe lângă artişti din 13 judeţe ale României, şi invitați din China, Estonia şi Turcia.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3