Donaris 930 x 122

accident

VICTIME LA INDIGO, ÎN URMA A DOUĂ ACCIDENTE PETRECUTE LA CÂTEVA ORE DISTANȚĂ

În ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat la mai multe accidente.

Citiți și: Update: Și-a făcut mașina praf și a fugit. Șoferul nu avea permis

La ora 12.41, spre eemplu, un echipaj SMURD a intervenit în localitatea Micești pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 42 ani care a suferit un traumatism la membrul inferior drept din cauza unei căruțe care a trecut cu roata peste piciorul acesteia. Pacienta a primit îngrijiri medicale, după care a fost transportată la spital pentru mai multe investigații.

Un accident mai grav, în urma căruia a rezultat o victimă cu traumatisme similare, a avut loc în localitatea Căteasca, pe A1, București-Pitești (KM 92).

Citiți și: A ajuns cu mașina în șanț

„La ora 05.39, pompierii din cadrul Detașamentului Bradu au intervenit în localitatea Căteasca cu o ambulanță SMURD și o autospecială cu modul de descarcerare pentru o femeie de 61 de ani, care a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o căruță a trecut peste piciorul acesteia. Pacienta, ulterior îngrijirilor medicale, a fost transportată la spital pentru mai multe investigații”, precizează ISU Argeș.

De asemenea, echipajele SMURD au gestionat în teritoriu 25 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în trei situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Foto: descriptiv

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441