New Profesional Consult 930 x 122

dotari

VIDEO: 19 AUTOSPECIALE NOI PENTRU POLIȚIȘTII ARGEȘENI

 

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

19 autospeciale noi au intrat, astăzi, în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, contribuind astfel la îmbunătăţirea capacităţii de răspuns, precum și la creșterea gradului de siguranță pentru polițiștii care intervin la evenimente.

 

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

 

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a recepționat, în cursul acestei zile, un lot de 19 de autospeciale noi, Dacia Duster, dintre care 18 vor fi repartizate structurilor de ordine publică, atât din mediul mediul urban, cât și din mediul rural, iar una Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș.

Toate au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor, şi sunt colantate după o grafică nouă.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii și din rezerva bugetară.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3