SMART KIDS 930X122

amenințare

VIDEO: A AMENINȚAT POLIȚIȘTII CU BUTELIA. „DACĂ-MI LUAȚI PERMISUL, VĂ FAC BELELE!”

UPDATE: În seara zilei de ieri, 19 noiembrie a.c., după administrarea probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive împotriva acestuia.

Citiți și: Scandal în Pitești. L-a amenințat, apoi i-a lovit mașina

 

În noaptea de 14 spre 15 noiembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, care acționau în filtru rutier pe raza aceleiași localități, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, al cărui conducător și-a continuat deplasarea.

Citiți și: S-a îmbătat, și-a amenințat cu bătaia fosta soție și cumnata, apoi a pus foc în curtea foștilor socri

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, până la locuința sa, unde, pentru a-i determina să nu ia măsurile legale, bărbatul în cauză ar fi amenințat că, în cazul în care va fi sancționat, va provoca distrugeri autospecialei și sediului secției de poliție.Pentru a crea convingerea că amenințarea este reală, bărbatul a ieșit din locuința sa cu o butelie, cu care s-ar fi îndreptat către polițiști, agitând-o în direcția acestora, și ar fi aruncat cu obiecte în direcția polițiștilor și autospecialelor sosite la fața locului.

 

Bărbatul în cauză, de 32 de ani, din comuna Poiana Lacului, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 725 de lei, conform OUG 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicată și măsura suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, ca urmare a neopririi la semnalul polițistului. Totodată, ca urmare a nerespectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, acesta a fost sancționat cu două amenzi, în valoare totală de 4.000 de lei.

„De asemenea, în cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, precizează IPJ Argeș.

 

555×222  MAIA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90