930 x122 grota rece

isj argeș

Video – Alina Manea: „Mi-am sacrificat familia pentru școală!”

În acest moment are loc prima conferință de presă a Inspectoratului Județean Argeș după demiterea Lilianei Murguleț și numirea în funcție a noului Inspector Școlar General din Argeș, profesorul Alina Manea.

Citiți și: Argeș. Bravo lor! Note de 10 la simularea pentru BAC 2024!

Profesorul Alina Manea, directoarea Colegiului Național Ion C. Brătianu, a preluat în urmă cu două zile conducerea IȘJ Argeș. În cadrul conferinței de presă, în fața jurnaliștilor a apărut echipa IȘJ Argeș formată din Alina Manea și cei doi Inspectori Școlari Generali Adjuncți – Maria Cătălina Dumitrașcu și Constantin Cristinel Crețu.

Citiți și: Argeș. Cele mai bune și cele mai slabe școli din județ. Lista completă!

Alina Manea a declarat că la începerea mandatului în funcția de Inspector General, la IȘJ Argeș a găsit o echipă care a primit-o cu brațele deschise.

 

În legătură cu activitatea pe care a desfășurat-o până acum în sistemul de învățământ, ca director al Colegiului Național Ion C. Brătianu, Alina Manea a afirmat că și-a sacrificat până și familia pentru școală, muncind enorm:

La Colegiul Brătianu am muncit enorm și asta vă pot confirma sutele și miile de părinți care au trecut pe acolo și pe care nu-i cunosc, nici cum îi cheamă, nici cum sunt. Eu sunt om de școală, om care și-a sacrificat și familia, aceea pe care o am, puțină la număr, pentru acea școală.”

 

Nu am venit să dau directori jos. Am venit om și vreau să plec om”, este gândul cu care Alina Manea și-a început mandatul la IȘJ Argeș.

 

555×222 grota rece

Comentarii

5 comentarii

  • Iul spune:

    De ce nu renunți la funcție ,in favoarea familiei.AI F MARI AVANTAJE,LASA MINCIUNA.

  • Morarescu Nicoleta spune:

    Felicitări! Esti un om deosebit ,demnă,onestă,puternică , care ai facut multe sacrificii și ai muncit enorm.Meriti din plin totul!

  • Frone Gicu spune:

    Dacă și-a sacrificat familia pentru școală, atunci nu o merită.

  • Mai ,,lul” cine esti tu ,sa-ti permiți să spui asemenea lucruri? INVIDIA ,răutatea,egoismul ? Citeste (doar citeste), 1% din cat a citit si studiat Alina Manea,după care comentează și culege ,,mari avantaje”.Spor….la studiu!

  • Frone Gicu – Ce bine este să nu te bagi in treburile altora,ai mai mult timp pentru ale tale! Din ce deduci,ce merita altii ?Frustrare?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3