isj argeș

Video – Alina Manea: „Mi-am sacrificat familia pentru școală!”

În acest moment are loc prima conferință de presă a Inspectoratului Județean Argeș după demiterea Lilianei Murguleț și numirea în funcție a noului Inspector Școlar General din Argeș, profesorul Alina Manea.

Citiți și: Au fost aleşi inspectorii şcolari din Argeş. Lista completă

Profesorul Alina Manea, directoarea Colegiului Național Ion C. Brătianu, a preluat în urmă cu două zile conducerea IȘJ Argeș. În cadrul conferinței de presă, în fața jurnaliștilor a apărut echipa IȘJ Argeș formată din Alina Manea și cei doi Inspectori Școlari Generali Adjuncți – Maria Cătălina Dumitrașcu și Constantin Cristinel Crețu.

Citiți și: Elevii din Argeş, pe locul 3 la învăţătură în ţară

Alina Manea a declarat că la începerea mandatului în funcția de Inspector General, la IȘJ Argeș a găsit o echipă care a primit-o cu brațele deschise.

 

În legătură cu activitatea pe care a desfășurat-o până acum în sistemul de învățământ, ca director al Colegiului Național Ion C. Brătianu, Alina Manea a afirmat că și-a sacrificat până și familia pentru școală, muncind enorm:

La Colegiul Brătianu am muncit enorm și asta vă pot confirma sutele și miile de părinți care au trecut pe acolo și pe care nu-i cunosc, nici cum îi cheamă, nici cum sunt. Eu sunt om de școală, om care și-a sacrificat și familia, aceea pe care o am, puțină la număr, pentru acea școală.”

 

Nu am venit să dau directori jos. Am venit om și vreau să plec om”, este gândul cu care Alina Manea și-a început mandatul la IȘJ Argeș.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

5 comentarii

 • Iul spune:

  De ce nu renunți la funcție ,in favoarea familiei.AI F MARI AVANTAJE,LASA MINCIUNA.

 • Morarescu Nicoleta spune:

  Felicitări! Esti un om deosebit ,demnă,onestă,puternică , care ai facut multe sacrificii și ai muncit enorm.Meriti din plin totul!

 • Frone Gicu spune:

  Dacă și-a sacrificat familia pentru școală, atunci nu o merită.

 • Mai ,,lul” cine esti tu ,sa-ti permiți să spui asemenea lucruri? INVIDIA ,răutatea,egoismul ? Citeste (doar citeste), 1% din cat a citit si studiat Alina Manea,după care comentează și culege ,,mari avantaje”.Spor….la studiu!

 • Frone Gicu – Ce bine este să nu te bagi in treburile altora,ai mai mult timp pentru ale tale! Din ce deduci,ce merita altii ?Frustrare?


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441