SPALATORIE MURAY 930×122

isj argeș

Video – Alina Manea: „Mi-am sacrificat familia pentru școală!”

În acest moment are loc prima conferință de presă a Inspectoratului Județean Argeș după demiterea Lilianei Murguleț și numirea în funcție a noului Inspector Școlar General din Argeș, profesorul Alina Manea.

Citiți și: Argeș. Titularizare – Notele profesorilor, după contestații

Profesorul Alina Manea, directoarea Colegiului Național Ion C. Brătianu, a preluat în urmă cu două zile conducerea IȘJ Argeș. În cadrul conferinței de presă, în fața jurnaliștilor a apărut echipa IȘJ Argeș formată din Alina Manea și cei doi Inspectori Școlari Generali Adjuncți – Maria Cătălina Dumitrașcu și Constantin Cristinel Crețu.

Citiți și: Vacanța din februarie, decisă în fiecare județ de părinți și elevi

Alina Manea a declarat că la începerea mandatului în funcția de Inspector General, la IȘJ Argeș a găsit o echipă care a primit-o cu brațele deschise.

 

În legătură cu activitatea pe care a desfășurat-o până acum în sistemul de învățământ, ca director al Colegiului Național Ion C. Brătianu, Alina Manea a afirmat că și-a sacrificat până și familia pentru școală, muncind enorm:

La Colegiul Brătianu am muncit enorm și asta vă pot confirma sutele și miile de părinți care au trecut pe acolo și pe care nu-i cunosc, nici cum îi cheamă, nici cum sunt. Eu sunt om de școală, om care și-a sacrificat și familia, aceea pe care o am, puțină la număr, pentru acea școală.”

 

Nu am venit să dau directori jos. Am venit om și vreau să plec om”, este gândul cu care Alina Manea și-a început mandatul la IȘJ Argeș.

 

SPALATORIE MURAY 555×222

Comentarii

5 comentarii

 • Iul spune:

  De ce nu renunți la funcție ,in favoarea familiei.AI F MARI AVANTAJE,LASA MINCIUNA.

 • Morarescu Nicoleta spune:

  Felicitări! Esti un om deosebit ,demnă,onestă,puternică , care ai facut multe sacrificii și ai muncit enorm.Meriti din plin totul!

 • Frone Gicu spune:

  Dacă și-a sacrificat familia pentru școală, atunci nu o merită.

 • Mai ,,lul” cine esti tu ,sa-ti permiți să spui asemenea lucruri? INVIDIA ,răutatea,egoismul ? Citeste (doar citeste), 1% din cat a citit si studiat Alina Manea,după care comentează și culege ,,mari avantaje”.Spor….la studiu!

 • Frone Gicu – Ce bine este să nu te bagi in treburile altora,ai mai mult timp pentru ale tale! Din ce deduci,ce merita altii ?Frustrare?

570×90 MAIA