SMART KIDS 930X122

astra

VIDEO: ANGAJAȚII LEONI, TRANSPORTAȚI CA SARDELELE. 75 DE OAMENI, ÎNTR-UN AUTOCAR ASTRA CU 45 DE LOCURI

Bătaie de joc! Este concluzia unei angajate de la Leoni cu privire la condițiile de transport asigurate de firma a ASTRA pentru salariații companiei. Femeia și colegele sale au circulat azi ca sardelele: 75 de persoane într-un autocar cu 45 de locuri, într-o căldură înăbușitoare.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Nu mai vorbim de lipsa distanțării  fizice pe care transportatorul a ignorat-o total, deși regulile sunt stricte în această perioadă de pandemie, ci și de o încălcare flagrantă a normelor legale de transport persoane.

 

Citiți și: Decizie dură privind transportul în comun! Șoferii sunt obligați

 

Imaginile au fost filmate luni după-amiază în cursa Leoni -Mioveni și au fost postate pe Facebook de angajată cu mesajul „Condiții de transport în plină pandemie, la 50 grade C”.

„Noi venim câte doi pe scaun. Mai tot timpul se defectează câte un autobuz și ne bagă pe toți într-unul. Șoferii ne-au jignit și au râs de noi. Am copil acasă, nu vreau să-l îmbolnăvesc”, spune femeia.

Am încercat să obținem un punct de vedere de la  transportator, apelând telefonic numerele afișate pe site-ul Astra.  Operatorul care ne-a răspus și care a refuzat să se prezinte,  ne-a informat că abia marți după-amiază am putea lua legătura cu superiorii săi.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90