Donaris 930 x 122

astra

VIDEO: ANGAJAȚII LEONI, TRANSPORTAȚI CA SARDELELE. 75 DE OAMENI, ÎNTR-UN AUTOCAR ASTRA CU 45 DE LOCURI

Bătaie de joc! Este concluzia unei angajate de la Leoni cu privire la condițiile de transport asigurate de firma a ASTRA pentru salariații companiei. Femeia și colegele sale au circulat azi ca sardelele: 75 de persoane într-un autocar cu 45 de locuri, într-o căldură înăbușitoare.

Citiți și: Şoferii care nu plătesc taxele rutiere vor fi urmăriţi

Nu mai vorbim de lipsa distanțării  fizice pe care transportatorul a ignorat-o total, deși regulile sunt stricte în această perioadă de pandemie, ci și de o încălcare flagrantă a normelor legale de transport persoane.

 

Citiți și: Argeş: Transport ilegal depistat de poliţişti, firmă amendată

 

Imaginile au fost filmate luni după-amiază în cursa Leoni -Mioveni și au fost postate pe Facebook de angajată cu mesajul „Condiții de transport în plină pandemie, la 50 grade C”.

„Noi venim câte doi pe scaun. Mai tot timpul se defectează câte un autobuz și ne bagă pe toți într-unul. Șoferii ne-au jignit și au râs de noi. Am copil acasă, nu vreau să-l îmbolnăvesc”, spune femeia.

Am încercat să obținem un punct de vedere de la  transportator, apelând telefonic numerele afișate pe site-ul Astra.  Operatorul care ne-a răspus și care a refuzat să se prezinte,  ne-a informat că abia marți după-amiază am putea lua legătura cu superiorii săi.

 

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441