EcoMoto 930×122

pub

Video: Apare un nou PUB în centrul Piteştiului

Apare un nou PUB în centrul Piteştiului. Casa în care a funcţionat Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale în Argeş (desfiinţat în 2017) va avea din nou un rost, altul decât a face umbră pământului.

Citiți și: LORA, SUPĂRATĂ TARE, ÎNTR-UN PUB DIN CENTRUL PITEȘTIULUI (GALERIE FOTO)

Proprietarul a găsit în sfârşit o persoană dornică să deschidă aici o afacere, în baza unui contract de închiriere.

 

 

„Elefantul”, afacere peste drum de Teatrul „Davila”

Surse ePiteşti de încredere ne-au transmis că noul „bussiness” va fi deschis de Cătălin Brânduşi, zis „Elefantul”. În imobilul care acum a intrat în renovare va funcţiona un PUB.

 

 

Rămâne de văzut dacă şi curtea de lângă acest imobil, unde se află o casă în paragină (posibil clădire monument istoric), va fi toaletată.

 

 

Revenind, imobilul unde se va deschide noul PUB a mai fost în centrul atenţiei anul trecut, când s-a pus problema dacă este sau nu clădire monument.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Alexandru Petre spune:

    Casa menționată din curtea alăturată imobilului se numește Casa Racoviceanu și conform unor legende ar fi aparținut marelui istoric pașoptist Nicolae Bălcescu

  • Catalin Brindusi spune:

    Va rog sa nu publicați știri false. Catalin Brindusi

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3