930×122 CAPRA 5

bataie

Video – Argeș: Au apărut imaginile cu bătaia din bar

Update, ora 13.49, IPJ Argeș transmite: „Bărbatul a fost prezentat, de către procurori, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

Update, ora 12.48: Epitesti.ro a intrat în posesia imaginilor video cu bătaie care a avut loc într-un local din Poiana Lacului, în urma căreia un bărbat a fost reținut.

Atenție, imagini cu impact emoțional nerecomandate minorilor!

 

Citiți și: Exclusiv. Evenimente grave la un club vedetă din Centrul Piteștiului, azi noapte!

Camerele de supraveghere amplasate în local au fost cele care au surprins scenele de violență.

Din imagini se observă cum un bărbat este bătut cu sălbăticie de individul în cauză, care continuă să-l lovească și după ce-l lasă lat la pământ.

Incidentul a avut loc sub privirile mai multor persoane aflate în incinta localului.

Știrea inițială, ora 09.31 – Un argeșean amețit bine de alcool, și-a bătut doi consăteni într-un bar

S-a întâmplat într-un local din Poiana Lacului.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și răzbunare pentru ajutorul dat justiției și au reținut un bărbat de 43 de ani, din Poiana Lacului.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 05 spre 06 august a.c., în timp ce se afla într-un local din localitatea de domiciliu, pe fondul consumului de alcool, bărbatul, împreună cu fiul său de 18 ani, ar fi agresat fizic un bărbat de 22 de ani, din aceeași localitate.

Ulterior, bărbatul ar fi agresat un alt bărbat de 36 de ani, care a încercat să apere victima de atacul violent.

De asemenea, bărbatul ar fi amenințat, în repetate rânduri, cu acte de violență, un angajat al localului, pentru faptul că a sesizat autoritățile.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3