NOR CURIER 930X122

eveniment rutier

Video – Argeș: La un pas de tragedie! Șofer de TIR beat, intrat pe contrasens

Șoferul unui TIR, aflat sub influența alcoolului, a fost la un pas de a produce o tragedie, în această dimineață, pe DN 7, în localitatea Drăganu.

Citiți și: Halal exemplu! Viceprimar din Argeș, prins băut la volan

Acesta a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a acroșat oglinda unui autocamion, care se deplasa din sens opus.

 

Citiți și: Argeș. Șofer de microbuz, rupt de beat la volan

În dimineața zilei de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DN 7, în localitatea Drăganu.

Polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 29 de ani, din Orăștie, județul Hunedoara, care conducea un ansamblu de vehicule, format din autotractor și semiremorcă, pe DN 7, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe contrasens, unde a acroșat oglinda unui autocamion, care se deplasa din sens opus.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, drept pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar verificările continuă.”, transmite IPJ Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90