930×122 POSADA 5

bradu

Video – Bradu: Dan Stroe și-a prezentat realizările la sfârșit de an

2021, an bogat în investiții la Bradu.

Citiți și: Argeș: Se vinde Petrochimia Bradu!

Primarul Dan Stroe și viceprimarul Gheorghe Negoi au prezentat azi un bilanț de activitate pentru anul care stă să se încheie.

Citiți și: Argeș. Accident! Două persoane au ajuns la spital

Deși a fost un an greu, din mai toate punctele de vedere, administrația locală din Bradu are motive să fie mulțumită.

Dan Stroe a spus că prioritare au fost introducerea și extinderea rețelelor de utilități – apă, canal etc. – și modernizarea străzilor.

A dat în acest sens exemple din fiecare sat:

Bradu de Jos: Amenajarea lacului de pe strada Sabin Iliescu, canal pluvial pe sensul Pitești – Suseni, maluri de lacuri betonate, rețele de apă, canal și iluminat extinse pe strada Pinului, reparații asfaltice, limitatoare de viteză acolo unde a fost nevoie.

Bradu de Sus: Pod pe strada Mușcatelor peste pârâul Neajlov, puț de mare adâncime, canal și asfalt pe strada Panselelor, extindere rețea de apă și canal pe strada Gladiolei (urmează iluminatul public), reparații asfaltice.

Geamăna: Amenajare hidrologică pe pârâul Gemenița, canalizare între Gemenii – Chitop spre Prundu, asfaltare străzi Smeurei, Paltinului, Câmpului, Căliman și Merilor, creșă prin PNDL II care va fi recepționată în 2022, apă și canal pe strada Mărgăritar, iluminat pe strada Căliman, trotuar între Târgul Săptămânal și Valea Geamăna (încă se lucrează).

Târgul Săptămânal: Rigolă de preluare a apelor pluviale pe strada Soarelui, limitatoare viteză, betonare a rigolelor pe Teilor și Arțarului.

Donaris 555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache