New Profesional Consult 930 x 122

bulevard

Video. Când va fi gata drumul care a așteptat 17 ani să fie asfaltat

Mioveni: După 17 ani de așteptare, se asfaltează Bulevardul Dacia!

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Astăzi, în prezența primarului din Mioveni – Ion Georgescu, a lui Cătălin Șomode, director general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București de care aparține și județul Argeș, a deputatului de Argeș – Simon Bucura Oprescu și a președintelui CJ Argeș – Ion Mînzînă, au început lucrările de reabilitare a DN 73 D (Bulevardul Dacia) în Mioveni.

Este una dintre cele mai așteptate și mai solicitate investiții la nivelul orașului Mioveni.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

CĂTĂLIN ȘOMODE

În programul de intervenții pentru anul în curs am avut inclus și acest drum. Astăzi începe frezarea, iar până pe 1 iunie pe tot drumul în Mioveni va fi asfalt nou. Apoi începe o altă investiție importantă pentru județul Argeș, și anume reabilitarea Transfăgărășanului”, a declarat Cătălin Șomode.

ION GEORGESCU

„Iată că după 17 ani de așteptare intrăm în normalitate.

Îi mulțumesc și domnului Șomode care și-a respectat promisiunile! Acum fac un apel la participanții la trafic să fie atenți și să aleagă și rute ocolitoare, precum DN 73 E.

Sper ca în curând Mioveniul să aibă și o centură ocolitoare”, a spus primarul Ion Georgescu.

Puteți urmări toate declarațiile celor prezenți, AICI  ⬇️

După data de 1 iunie, anul curent, drumul va fi dat în folosință, au promis oficialitățile.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Să mergeți și pe drumul COCU – UDA , se așteaptă de foarte mulți ani să fie asfaltat, sunt 40 de ani de când merg pe acest drum , ne-am rupt mașinile, taxe impozite tot plătim de ce nu faceți domnilor nimic ? Ce faceți cu banii noștri, nici pe jos nu ai cum circula este dezastru , oare domnul primar de la COCU ce așteaptă, de ce nu faceți nimic domnule primar?

  • Navetistul"" spune:

    Mergeti d-nilor (director,prefect si care mai santeti de reprezentati jud Arges la Ungheni,Humele,Caldararu,Mirosi pana la limita cu jud TR sa vedeti cu ochii dvs cum arata DN 65 ?Preferi sa mergi pe camp.Un DN plin de gropi,denivelat,nemarcat acostament nu mai exista.Acest DN nu APARTINE DE JUD ARGES Domnilor? Mare Rusine!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90