NOR CURIER 930X122

ninsori

VIDEO: COTA 2000 – TRANSFĂGĂRĂȘAN. VIN NINSORI ABUNDENTE

La Cota 2000 Transfăgărășan, stratul de zăpadă măsura, în urmă cu câteva ore, 5 centrimetri (VIDEO- Salvamont Argeș). După ora 17.00, sunt așteptate ninsori abundente .

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

 Cod Galben

Astăzi, de la ora 17:00, până vineri, 11 decembrie, la ora 15:00, Carpații Meridionali și de Curbură intră sub incidența unui COD GALBEN de ninsori abundente, intensificări ale vântului și viscol, în special la altitudini mari.

Citiți și: Alertă meteo! Iarna revine în martie: ninsori și vânt puternic

” În Carpații Meridionali și de Curbură, temporar va ninge (mai abundent la altitudini de peste 1400 m) și se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări, iar pe creste va fi tare, cu viteze la rafală de peste 90…100 km/h și va fi viscol ce va determina scăderea vizibilității.
În sudul Banatului, nordul Olteniei și al Munteniei, precum și în sud-estul Moldovei vor predomina ploile care vor fi însemnate cantitativ, iar cantitățile de apă vor depăși 30…40 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp”, anunță ANM.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90