cotet 930

autobuz

Video de NERATAT! Călători blocați în autobuz! Incredibil ce făcea șoferul

Călători blocați în autobuz! Incredibil ce făcea șoferul!

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Un incident uluitor s-a petrecut la Suceava, marți, 10 ianuarie, în miezul zilei, când călătorii dintr-un mijloc de transport au rămas blocați, în timp ce șoferul a plecat să își cumpere ceva de mâncare.

Șoferul de autobuz a coborât să meargă la chioșcurile din zonă, uitând că are în mașină călători, cărora trebuia să le deschidă ușile, conform Ziare.com.

Citiți și: Video ireal! O femeie și-a tăiat unghiile în autobuz

“Ne-a lăsat aproximativ 10 minute în autobuz. Am ajuns în stație la 15.33 și la 15.42 a revenit și a deschis ușile. Nu am pățit așa ceva niciodată… Am bătut în geam, să ne audă cineva, să îl anunțe că suntem acolo, dar nimic.

Am sunat pe numerele de telefon de la TPL, nu a răspuns nimeni.

Mai era o femeie care se grăbea să ia copilul de la grădiniță… Asta e bătaie de joc.

Așa cum bătaie de joc este și cum au schimbat traseele microbuzelor, de ajung doar până la Orizont”, a spus Andrei, tânărul care a și filmat cum erau blocați în autobuz călătorii, cu ușile închise și fără șofer.

 

Se pare că schimbările făcute de la 1 ianuarie 2023 la traseele și orarele liniilor secundare i-au bulversat nu doar pe călători, ci și pe șoferi, care circulă atât de des cu microbuzele goale, pe trasee foarte scurte, încât uită că au și călători.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3