EcoMoto 930×122

drum expres

Video: Drumul expres Piteşti – Craiova prinde contur

Drumul expres Piteşti – Craiova prinde contur. Imagini video spectaculoase ce înfăţişează un sector de pe viitorul drum au fost publicate ieri seară de Ministrul transporturilor, Cătălin Drulă.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Potrivit declaraţiilor ministrului, sectorul de drum care trece pe râul Olt ar urma să fie gata până la sfârşitul acestui an.

Citiți și: Veste incredibilă pentru șoferii din România! Un nou Drum Expres!

 

 

„Un proiect mare pe care ne propunem să îl livrăm anul acesta – şi avem promisiunea constructorului că îl va livra – este acel sector din drumul expres Craiova-Piteşti, între Balş şi Slatina. Practic, la sfârşitul anului, odată cu inaugurarea acestui sector, ar trebui ca, mergând de la Piteşti la Craiova sau de la Craiova la Piteşti, să nu mai intrăm în localităţile Balş şi Slatina”, a precizat ministrul, citat de g4media.ro.

 

 

Potrivit statisiticilor, traficul în regiune se desfăşoară cu viteze medii sub 60 km/h,  iar numărul deceselor având cauză accidente rutiere este cu 5,8% peste media naţională.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Cum de akm se poate construi asa și înainte doar vb.si studii!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3