NOR CURIER 930X122

bani gasiti

VIDEO: FEMEIA CARE A GĂSIT 10.000 DE LEI LA JOHN I-A PREDAT ASEARĂ POLIȚIEI


Femeia care a găsit cei 10.000 de lei pierduți de o piteșteancă în fața complexului comercial John i-a predat miercuri seara Poliției.

Citiți și: A uitat mii de € în tren. Ce a urmat e incredibil!

S-a întâmplat la 50 de ore după ce pe 19 octombrie 2020, în jurul orei 11, păgubita, Cristina Dragomir, i-a pierdut în fața complexului comercial John din Pitești. Banii erau prinși, sub formă de rolă, într-un elastic și i-au căzut acesteia din geacă, la urcarea în mașină. Și-a dat seama că nu-i mai are după câteva minute, însă când s-a întors, nici urmă de bani (ePitești a relatat situația AICI).  A urmărit înregistrările camerelor de supraveghere ale complexului, înregistrări în care se observă cum o persoană de aproximativ 60 de ani, însoțită de o alta se apleacă și ridică banii, apoi își vede de drum și s-a prezentat cu ele la Poliție.

După ce postarea mea a fost distribuită de nenumărate ori și după ce ePitești.ro a relatat povestea, m-au sunat de la Poliție să-mi spună că aseară, în jurul orei 23.00, doamna a predat banii. Erau exact aceleași bancnote pe care le pierdusem (aveam hârtii de 200 de lei, de 50 de lei și de 100). A spus că i-a găsit, că s-a uitat în jur să vadă  cine i-a pierdut, că n-a știut cui să-i dea, că s-a dus și a făcut cumpărături – 10 kg de arpagic, deși pe filmare n-am observat c-ar fi cărat ceva greu – că s-a dus acasă și le-a spus copiilor, care au îndemnat-o să-i ducă la Poliție, dar pentru faptul că ea lucrează în Pitești și face naveta, nu a putut să-i predea imediat. Bine că s-a rezolvat situația! Nu știu dacă doamna chiar a avut, de la început, intenția să-i predea sau a luat ulterior decizia, dar eu am sunat-o să-i mulțumesc. Mi-a răspuns: Bine, mă bucur!”, a relatat pentru ePitesti.ro, Cristina Dragomir.

Citiți și: Piteşti: Teanc de bani uitat pe o masă, la Finanţe. Jandarmii l-au salvat de la „faliment” pe posesor

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3