New Profesional Consult 930 x 122

bani gasiti

VIDEO: FEMEIA CARE A GĂSIT 10.000 DE LEI LA JOHN I-A PREDAT ASEARĂ POLIȚIEI


Femeia care a găsit cei 10.000 de lei pierduți de o piteșteancă în fața complexului comercial John i-a predat miercuri seara Poliției.

Citiți și: Piteşti: Teanc de bani uitat pe o masă, la Finanţe. Jandarmii l-au salvat de la „faliment” pe posesor

S-a întâmplat la 50 de ore după ce pe 19 octombrie 2020, în jurul orei 11, păgubita, Cristina Dragomir, i-a pierdut în fața complexului comercial John din Pitești. Banii erau prinși, sub formă de rolă, într-un elastic și i-au căzut acesteia din geacă, la urcarea în mașină. Și-a dat seama că nu-i mai are după câteva minute, însă când s-a întors, nici urmă de bani (ePitești a relatat situația AICI).  A urmărit înregistrările camerelor de supraveghere ale complexului, înregistrări în care se observă cum o persoană de aproximativ 60 de ani, însoțită de o alta se apleacă și ridică banii, apoi își vede de drum și s-a prezentat cu ele la Poliție.

După ce postarea mea a fost distribuită de nenumărate ori și după ce ePitești.ro a relatat povestea, m-au sunat de la Poliție să-mi spună că aseară, în jurul orei 23.00, doamna a predat banii. Erau exact aceleași bancnote pe care le pierdusem (aveam hârtii de 200 de lei, de 50 de lei și de 100). A spus că i-a găsit, că s-a uitat în jur să vadă  cine i-a pierdut, că n-a știut cui să-i dea, că s-a dus și a făcut cumpărături – 10 kg de arpagic, deși pe filmare n-am observat c-ar fi cărat ceva greu – că s-a dus acasă și le-a spus copiilor, care au îndemnat-o să-i ducă la Poliție, dar pentru faptul că ea lucrează în Pitești și face naveta, nu a putut să-i predea imediat. Bine că s-a rezolvat situația! Nu știu dacă doamna chiar a avut, de la început, intenția să-i predea sau a luat ulterior decizia, dar eu am sunat-o să-i mulțumesc. Mi-a răspuns: Bine, mă bucur!”, a relatat pentru ePitesti.ro, Cristina Dragomir.

Citiți și: CE FACEM NOI DACĂ GĂSIM UN PORTOFEL CU 10.000 DE LEI?

 

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441