930 x122 grota rece

furtună

Video – Furtuna de aseară a creat pagube la Pitești

Condițiile meteo din noaptea de 28 spre 29 iulie au provocat pagube nedorite în diferite zone ale orașului Pitești.

Citiți și: Alertă de furtună geomagnetică! Se întâmplă azi!

La numărul de urgență 112 au fost înregistrate mai multe solicitări ale piteștenilor. Au fost semnalați copaci rupți sau smulși din rădăcină de vântul puternic, crengi sau trunchiuri căzute peste cabluri de iluminat public sau chiar peste autoturisme, obiecte ornamentale și balize de delimitare a traficului mutate din loc.

Citiți și: Pitești. Pagubă de mii € pentru un BMW de LUX, în Centru

 

Separatoarele de sens montate în urmă cu o săptămână pe Calea Craiovei (Vezi subiectul: AICI) au dat bătăi de cap șoferilor seara trecută. Din cauza vântului, balizele au ajuns în mijlocul străzii.

 

Pentru remedierea problemelor cauzate de condițiile meteo nefavorabile, în teren au acționat echipe de intervenție ale ADP, SPEP, Salpitflor, ale Poliției Locale Pitești și ale ISU Argeș. Lor, li s-a alăturat și edilul Cristian Gentea.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3