New Profesional Consult 930 x 122

isu argeș

Video – Marți 13, pisica neagră! ”Preveniți ghinionul”, o campanie ISU Argeș

Marți 13 sau ziua celor 13 ceasuri rele reprezintă pentru persoanele superstițioase o zi cu ghinion, însă pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș reprezintă ziua Informării Preventive.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

 

De cele mai multe ori decizia care stă înaintea unei situații de urgență este în mâinile fiecăruia dintre noi. Astfel, norocul ți-l faci cu mâna ta.

Citiți și: Rupt de beat, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina!

 

De aceea, la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) s-a stabilit ca, de fiecare dată când ziua de 13 pică marțea, aceasta să fie “Ziua dedicată Informării Preventive“.

 

Astfel, având ca logo pisica neagră, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a creat o serie de materiale informative cu scopul de a-i învăța pe cetățeni cum să reacționeze și să acționeze în cazul unor situații de urgență.

 

Aceste materiale urmăresc, de asemenea, conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90