isu argeș

Video – Marți 13, pisica neagră! ”Preveniți ghinionul”, o campanie ISU Argeș

Marți 13 sau ziua celor 13 ceasuri rele reprezintă pentru persoanele superstițioase o zi cu ghinion, însă pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș reprezintă ziua Informării Preventive.

Citiți și: Pompierii ISU Argeş avertizează: „De la coşul de fum, poţi rămâne iarna-n drum!”

 

De cele mai multe ori decizia care stă înaintea unei situații de urgență este în mâinile fiecăruia dintre noi. Astfel, norocul ți-l faci cu mâna ta.

Citiți și: 11 pompieri argeşeni, salvatori în Grecia, avansaţi în grad şi premiaţi

 

De aceea, la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) s-a stabilit ca, de fiecare dată când ziua de 13 pică marțea, aceasta să fie “Ziua dedicată Informării Preventive“.

 

Astfel, având ca logo pisica neagră, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a creat o serie de materiale informative cu scopul de a-i învăța pe cetățeni cum să reacționeze și să acționeze în cazul unor situații de urgență.

 

Aceste materiale urmăresc, de asemenea, conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441