Donaris 930 x 122

depozitelor

(VIDEO) NOUA REGULĂ RUTIERĂ, CĂLCATĂ ÎN PICIOARE

Noua regulă rutieră, călcată în picioare. Am văzut astăzi şoferi, nu puțini, care ignoră noua reglementare rutieră din zona Calea Depozitelor din Pitești, în ciuda faptului că autorităţile au instituit semnalizare corespunzătoare cu balize.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

După cum v-am informat, începând de azi, şoferii care traversează calea ferată la CNCD dinspre străzile Calea Bascovului și Ion Câmpineanu nu mai au voie să vireze direct la stânga pe Calea Depozitelor, ci trebuie să facă obligatoriu dreapta şi să întoarcă la sensul giratoriu din zona pasajului rutier de la Podul Viilor.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Noua regulă este, însă, călcată în picioare, după cum puteți vedea în imagini. Acest lucru se întâmplă şi pentru că în zonă – cel puţin în timpul în care echipa noastră a filmat – la fața locului nu era niciun echipaj de Poliţie (asta deși ieri Poliția Locală Pitești, printr-un comunicat de presă, îi ruga pe șoferii care tranzitează zona să respecte „semnalele polițiștilor” – care polițiști?). Mai ales în astfel de situații, prezenţa unui echipaj de Poliţie este obligatorie câteva zile la rând.

Detalii despre schimbarea în trafic din zona Calea Depozitelor, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3