EcoMoto 930×122

politie

VIDEO: POLIȚIST DE LA ÎNCHISOAREA COLIBAȘI, URMĂRIT CA-N FILME DE AGENȚII DE LA RUTIERĂ

UPDATE: „Bărbatul nu a oprit la semnalul polițiștilor Biroului Rutier Pitești, efectuat în zona Stadionului N. Dobrin. A fost urmărit în trafic până pe o stradă lăturalnică de la limita dintre Pitești și comuna Bradu. Bărbatul a coborât din auto și a încercat să fugă în zona cu vegetație abundentă din apropiere. A fost urmărit pe jos de aceiași polițiști, care au reușit să îl prindă.
Nu a fost efectuat uz de arma și nu au rezultat pagube materiale.
Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

 

 

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Bărbatul are 45 de ani, e din Pitești, și avea dreptul de a conduce suspendat. Este angajat al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Știrea inițială:

O urmărire ca-n filme a început luni dimineață în cartierul Războieni și s-a terminat în câteva minute, între Pitești și Bradu.

Urmăritul este polițist al Penitenciarului Colibași (angajat al Ministerului Justiției) și nu a oprit la semnalele polițiștilor de la Rutieră. Angajații MAI au urmărit mașina – un autoturism TICO – până într-o zonă de lizieră, acolo unde bărbatul a coborât și a început să fugă printre copaci.

A fost prins în scurt timp și încătușat.

 

 

Argumentul invocat de fugar pentru gestul său a fost că nu avea permis de conducere.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Știre în curs  de actualizare

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3