930 x122 grota rece

politie

VIDEO: POLIȚIST DE LA ÎNCHISOAREA COLIBAȘI, URMĂRIT CA-N FILME DE AGENȚII DE LA RUTIERĂ

UPDATE: „Bărbatul nu a oprit la semnalul polițiștilor Biroului Rutier Pitești, efectuat în zona Stadionului N. Dobrin. A fost urmărit în trafic până pe o stradă lăturalnică de la limita dintre Pitești și comuna Bradu. Bărbatul a coborât din auto și a încercat să fugă în zona cu vegetație abundentă din apropiere. A fost urmărit pe jos de aceiași polițiști, care au reușit să îl prindă.
Nu a fost efectuat uz de arma și nu au rezultat pagube materiale.
Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești. Tineri prinși în plasa poliției după falsificarea de adeverințe medicale!

 

 

Citiți și: Cursă nebună la 69 de ani! Prins cu viteza unui fulger în localitate

Bărbatul are 45 de ani, e din Pitești, și avea dreptul de a conduce suspendat. Este angajat al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Știrea inițială:

O urmărire ca-n filme a început luni dimineață în cartierul Războieni și s-a terminat în câteva minute, între Pitești și Bradu.

Urmăritul este polițist al Penitenciarului Colibași (angajat al Ministerului Justiției) și nu a oprit la semnalele polițiștilor de la Rutieră. Angajații MAI au urmărit mașina – un autoturism TICO – până într-o zonă de lizieră, acolo unde bărbatul a coborât și a început să fugă printre copaci.

A fost prins în scurt timp și încătușat.

 

 

Argumentul invocat de fugar pentru gestul său a fost că nu avea permis de conducere.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Știre în curs  de actualizare

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90