930×122 CAPRA 5

parc strand

Video – Urmează stația Parcul Ștrand

Vremea deosebit de caldă de ieri din municipiul Pitești a fost un motiv suficient de plimbare.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Primăvara cu temperaturi de peste 20 de grade a scos piteștenii din casă și le-a dat întâlnire în parcuri sau la terase.

Citiți și: Pitești. Surpriză de proporții pentru toată lumea în parcul Ștrand

 

Zâmbete, relaxare, voie bună și mult soare, aşa am putea descrie atmosfera de ieri din marile parcuri din Pitești, Parcul Ștrand și Lunca Argeșului, acolo unde este organizată și cea de-a 45-a ediție a Simfoniei Lalelelor. 

O adevărată bucurie pentru cei mici a fost trenulețul din Ștrand, care a fost ”plin ochi”. Acesta a fost pus de curând în folosință pentru sezonul primăvară – vară 2022.

Copii mici și oameni mari deopotrivă au profitat la maxim de ultimele zile cu temperaturi atât de plăcute și s-au relaxat fie într-o tură cu trenulețul, fie la o plimbare sau la terasă.

 

Trenulețul din Ștrand este unul dintre serviciile de agrement care îi încântă pe piteșteni și nu numai.

Din păcate, zilele călduroase vor dispărea din peisaj în următoarea perioadă. Începând de mâine, 17 aprilie, temperaturile vor scădea brusc, țara noastră fiind lovită de un val de aer polar. Subiectul pe larg, AICI: Vremea o ia razna! La ce să ne așteptăm de Florii și de Paște

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90