Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. Incendiu devastator! O vilă, cuprinsă de flăcări

Update 3: 

Citiți și: Accident pe DN65, în apropiere de Pitești! O femeie este rănită

„Pompierii de la Detașamentele Mioveni și Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Pietroșani, alături SVSU Domnești, în cazul unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească și acoperișul unei case, existând pericol de propagare la o locuință din imediata vecinătate.

Salvatorii au ajuns la fața locului cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de o autospecială de stingere de la SVSU Domnești.

Citiți și: Pitești. Incendiu puternic lângă LIDL, zona CNCD! Pericol de explozie!

S-a evitat ca flăcările să ajungă la casa din apropiere, iar incendiul a fost oprit din dezvoltarea la camerele de la etajele inferioare.

Pe timpul misiunii, paramedicii SMURD au monitorizat două femei de 73 și 62 de ani, care prezentau atac de panică și nu au avut nevoie de transport ulterior la spital.

În urma incendiului au ars anexa de aproximativ 30 mp și acoperișul casei pe aproximativ 200 mp.

Intervenția a durat aproximativ două ore și jumătate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire (centrala termică)”, au informat pompierii.

Update 2: Echipajele de pompieri au localizat operativ incendiul, evitând propagarea flăcărilor la o locuință din apropiere.

Incendiul s-a manifestat la o anexă gospodărească și la acoperișul casei.

 

Paramedicii SMURD au monitorizat o femeie care prezenta atac de panică.

A fost suplimentată intervenția cu încă o autospecială pentru stingerea incendiilor. Pentru alimentarea autospecialelor se extrage apă dintr-un râu.

Update 1: Argeș. Incendiu devastator! O vilă, cuprinsă de flăcări

 

Avem primele imagini de la fața locului.

Incendiul se manifestă violent.

Știrea inițială: Un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Pietroșani, sat Vărzăroia.

Intervin pompierii de la Detașamentul Mioveni cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD, alături de un echipaj cu o autospecială pentru stingerea incendiilor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Domnești, anunță ISU Argeș.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90