930×122 CAPRA 5

accident

Argeș. Un cap tractor a spulberat un atelaj!

Update, ora 19:40: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un cap tractor condus de un bărbat de 44 de ani, din Berevoești, care se deplasa pe DN 73, din direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroșat un atelaj, încărcat cu fân, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă a drumului național.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi ocupanți ai atelajului, respectiv conducătorul acestuia, de 21 de ani, din Mihăești, și pasagerul, de 25 de ani, din Mihăești, ambii fiind transportați la unități medicale pentru îngrijiri.

Conducătorii vehiculelor implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

În cauză urmează să fie întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, transmite Poliția Argeș.

Update, ora 18:30: În urma accidentului, doi bărbați, ambii din căruță, au fost răniți.

Unul dintre ei, un tânăr de 22 de ani, cu zgârieturi la mâna stângă și posibil leziuni în zona toracelui, a fost preluat de echipajul SMURD. Cea de-a doua victimă a fost monitorizată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Ambii sunt transportați la spital pentru investigații amănunțite, conform ISU Argeș.

Update, ora 18:20: La fața locului au ajuns și polițiștii rutieri. Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș, două persoane care se aflau în căruță ar fi fost rănite.

Știrea inițială: Un accident rutier în care ar fi implicate un cap tractor și o căruță s-a produs pe raza localității Mihăești.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

Este posibil să existe două victime, dintre care una ar fi inconștientă.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90