Donaris 930 x 122

agresiune

Caz grav în Argeş. Mamă şi fiică, băgate în ATI cu pumnii de capul familiei

Caz revoltător în Argeş, la Mioveni. Două persoane, mamă şi fiică, au ajuns la spital, după ce au fost lovite brutal de soţ, respectiv tată. Agresiunea ar fi avut loc în urmă cu două zile, pe 29 mai.

Citiți și: Momente crunte! Dramă la căpătâiul polițistului local din Pitești

Fiica este minoră, în vârstă de 13 ani. A fost internată la Spitalul de Pediatrie, împreună cu mama ei.

Viaţa le-a fost pusă în pericol. Declaraţii manager Tudor Ionescu (VIDEO)

 

Citiți și: Româncă arestată în Italia pentru că și-a terorizat iubitul

 

„Referitor la cazul minorei,  în urma anamnezei s-a constatat că a fost vorba de o agresiune. Totodată, şi mama a fost agresată şi este internată în secţia de ATI a Spitalului de Pediatrie, împreună cu copilul. Din câte ştiu, are o fractură la antebraţ. Ca bilanţ lezional, este stabilă în momentul de faţă. Prezintă un traumatism cerebral minor, contuzie toraco-abdominală cu modificări ecografice. Totuşi, bilanţul lezional este destul de serios, cu ameninţare vitală destul de puternică”, a declarat dr. Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie.

Bărbatul, Georgel S., în vârstă de 38 de ani, a fost reţinut de poliţişti şi totodată a fost emis un ordin de protecţie provizoriu care îi interzice apropierea şi contactul cu persoanele pe care le-a vătămat.

Mădălina Epure, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş, precizări referitoare la cazul prezentat (VIDEO)

 

 

„În ziua de 30 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub aspectul lovirii sau altor violențe, și au reținut un bărbat de 38 de ani.

Din verificări, s-a stabilit că în seara zilei de 29 mai a.c., în jurul orei 19:00, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi lovit-o pe soția sa și pe fiica acestora, minoră.

În urma parcurgerii formularului de evaluare a riscului, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu pentru 120 de ore, conform prevederilor Legii 217/2003 R pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90