Donaris 930 x 122

aglomerație

(VIDEO) PACIENȚI REVOLTAȚI LA UPU. POZIȚIA SPITALULUI JUDEȚEAN

UPDATE: „A fost și mai rău decât se vede în imagini. Acum am reușit să-i mai rarefiem. Triajul e plin mai mereu, jumătate pacienți, jumătate aparținători, uneor câte doi aparținători la un pacient. În momentul acesta sunt trei medici de gardă. Rareori suntem mai mult de trei medici.

Citiți și: Pitești. Haos la Kaufland! S-au călcat în picioare să intre primii!

Astăzi au fost foarte mulți pacienți, iar media de 60 de pacienți la un medic este enormă”, declară pentru ePitesti medicul Marius Pascu, de la UPU a Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

Pacienți revoltați, nervi întinși la maximum și presiune pe medici azi după-amiază la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Pitești.

Citiți și: Nebunie mare în Pitești: „Haos” e puțin spus!

Spiritele s-au aprins după ce soțul unei paciente le-a reproșat medicilor că soția sa așteaptă de 6 ore să facă o tomografie.

„Situația dumneaei nu era o urgență (…). Sunt doar trei medici la UPU, iar media este de circa 60 de pacienți fiecare”, explică pentru ePitești medicul Marius Pascu – SJ Argeș.

Ceilalți pacienți care, la rândul lor, stăteau de ore bune în triaj s-au revoltat și ei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90