Donaris 930 x 122

Arges

(UPDATE: VIDEO EXCLUSIV) AVALANȘĂ ÎN ARGEȘ. TURISTĂ RĂNITĂ

UPDATE (ORA 17.30): Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

UPDATE (ORA 17:00): Ceilalți 13 turiști vor fi duși în siguranță de jandarmii și salvamontiștii argeșeni în zona Bâlea Lac.

UPDATE (ORA 16.35): Jandarmeria Argeș transmite că și bărbatul este în siguranță. A fost dus la Cabana Capra, aici unde medicii unui echipaj de la Ambulanță îi vor oferi îngrijiri. 

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Salvamontiștii și jandarmii montani din Argeș intervin pe DN 7C Transfăgărășan, aici unde un grup format din 15 turiști a fost surpins de o avalanșă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Argeș, Delia Dragomirescu, turiștii, toți din județul Brașov, veneau dinspre Bâlea Lac către județul Argeș. Incidentul a avut loc la o distanță aproximativă de 5 kilometri de Cabana Capra, la cel de-al patrulea tunel de pe Transfăgărășan.

Doi turiști, un bărbat de 40 de ani, și o tânără de 27 de ani, au fost aruncați la aproximativ 500 de metri.

La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD, care a preluat-o pe tânăra ce a fost rănită la un picior. Va fi transportată pentru îngrijiri la un spital din județul Sibiu. Imaginile următoare au fost transmise de un cititor fidel al ePitești, Alex Sibinsky:

https://www.facebook.com/epitesti/videos/1735378329848351/

Vă reamintim că puteți transmite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90